PROFILE

Vi gör vad vi heter, bygger bra system för IT-teknisk infrastruktur helt enkelt. Nätverk, server och stödsystem för transport och behandling av data är vad det handlar om. Med lång erfarenhet av drift i krävande miljöer inom vård och industri vet vi vad som krävs för att vitala system ska fungera och leverera.

Knowledge

Enterprise Networking

Vi sammankopplar och strukturerar organisationen i nätverk som speglar rätt behov och nivå av komplexitet.

Hit hör brandvägg, core, lager för distribution och access, samt säkra VPN-lösningar kan skräddarsys efter behov.

Linux

Vi föredrar lösningar och produkter som bygger på öppen källkod.

Linux-baserade OS och containers spelar med dess oslagbara dynamik ofta en viktig roll i nätverk med höga krav på funktion och tillgänglighet.


Automation

Som plattform för automatition av återkommande uppgifter använder vi Ansible.

I kombination med vår erfarenhet av Linux blir det ett kraftigt och dynamiskt verktyg för managering av både servrar och nätverksutrustning.

ABOUT

Neat Systems är ett helsvenskt bolag specialiserat på IT-infrastruktur.

Vi har vårt säte i Avesta i södra Dalarna.

Genom vår breda erfarenhetsbaserade kompetens hjälper vi kunder planera, designa och säkra upp nätverk inom och mellan organisationsenheter.

Vi kan hela kedjan från hårdvaran till programvaran och förespråkar öppen källkod.

Vi älskar höga farter, stabilitet och säkerhet. För att åstadkomma det är många av de produkter vi använder och rekommenderar baserade på öppen källkod. Det är för att vi värnar om transparens, integritet, funktion och säkerhet. Vi är stolta över att kunna presentera lösningar vi vet fungerar och som vi själva förlitar oss på varje dag.

PASSION

hello@neatsystems.se

+46 (0) 73-3620141